Zones by Särkänniemi

Zones by Särkänniemi on uuden ajan viihdekeskus, joka tarjoaa hauskaa tekemistä jokaiselle! Viihdekeskus on jakautunut useaan eri zoneen eri alueeseen, joista löytyy tekemistä perheen pienimmistä aikuisiin saakka. Voit siis oman aikataulusi ja kiinnostuksesi mukaan valita, millainen on sinun huvitteluhetkesi. Paras tapa vierailla Zones by Särkänniemessä on ostaa päivälippu ja nauttia koko puiston tarjonnasta edullisella yhteishinnalla! Alueelle on vapaa pääsy, eli jos et käytä aktiviteetteja, et myöskään tarvitse lipputuotetta.

Kid Zone

Perheen pienimmille tarkoitettu huvittelualue, jonne alle 10-vuotiaan lapsen seurassa saapuvat huoltajat pääsevät mukaan veloituksetta. Alueelta löydät mm. hurjan hauskan kiipeilyseikkailuradan, keinukarusellin ja sähköautot.

Katso alueen tarkempi esittely täältä.

Family Fun Zone

Koko perheen alue, jossa viihtyvät kaikenikäiset huvittelijat! Täällä sijaitsevat esimerkiksi kuuluisat simulaattorimme sekä upeat 6D ja XD-teatterimme. Energiaa voi purkaa myös trampoliineilla, polkuautoilla tai peliareenan sykkeessä. Family Fun Zonelta löydät myös legendaarisen Lohikäärme-vuoristoradan sekä hurjasti pyörittävän Spinnin!

Katso alueen tarkempi esittely täältä.

Action Zone

Sopii koko perheelle, mutta alueella viihtyvät erityisesti nuoret ja aikuiset!

Action Zonella sijaitsee 9-ratainen hohtominigolf, jonka upeat seinämaalaukset vievät suoraan suurkaupungin maanalaiseen. Lisäksi alueella voit laulaa karaokea, pelata Lasersotaa tai kokeilla pelaamista virtuaalimaailmassa. Vinhaa kyytiä voi kokeilla vaikka Donitseissa!

Katso alueen tarkempi esittely täältä.

Game Zone

Kuin pikamatka Las Vegasin tunnelmaan! Meiltä löydät suosikkisi autopeleistä korikseen ja videopeleistä ilmakiekkoon. Suomen laajin pelivalikoima tarjoaa vaihtoehtoja niin yksin pelaamiseen kuin kaverin haastamiseenkin.1 €/peli

Katso alueen tarkempi esittely täältä.

Chill Zone

Paikka sinulle, joka haluat hetkeksi rauhoittua vaikka hyvän kirjan kanssa, tai jota työ kutsuu kesken huvittelun. Aikuisille suunnattu Chill Zone antaa mahdollisuuden niin tehokkaaseen työn tekemiseen kuin hetken hengähtämiseen. Sovi vaikka tapaaminen keskelle kauppakeskusta!

Eat & Sweet Zone

Eat & Sweet Zonella ei kukaan jää nälkäiseksi! Maistuisiko tänään herkullinen hodari vai Kentuckyn kanakori? Kun makeannälkä yllättää, suunnista jäätelöbaariimme, jossa voit tuunata softiksen oman makusi mukaiseksi mahtavasta herkkuvalikoimasta! Tarjolla ovat toki myös viileät slushit, herkulliset hattarat, rouskuvat popcornit ja tietenkin kahvia ja pullaa!

 info@zonesbysarkanniemi.fi        0207 310 500

Palaute       Rekisteriseloste       Turvallisuus       Toimitus- ja sopimusehdot

© FunZones Oy