Yritystilaisuutemme = iloisempia ihmisiä

Yritystilaisuudet, joissa järjestäjäkin voi pitää hauskaa

Särkänniemi sisähuvipuisto on Zones on monipuolinen yritystilaisuuksien viettopaikka. Vai keksitkö muuta paikkaa, jossa voit laulaa karaokea, pelata laserpelitaistelun, fiilistellä hohtominigolfissa tai kiivetä virtuaalisesti Mount Everestille? Ei turhaa vieraiden siirtoa paikasta toiseen, vaan kaikki aktiviteetit saman katon alta. Myös kokoustilat järjestyvät kauttamme. Osassa tilojamme on myös anniskeluoikeudet, eli onnistunutta laskeutumista pilvenpiirtäjästä voi juhlistaa vaikka lasillisella kuohuvaa. Virkityspäivät, asiakastilaisuudet, yrityslahjat – kauttamme löydät ratkaisun kaikkiin. 

Katso valmiit pakettimme ja esitä meille toiveesi!

Lataa yritysesitteemme tästä

 

Varaukset ja lisätiedot:

p. 0207 310 500, info@zonesbysarkanniemi.fi. Vastaamme puhelimeen puistomme aukioloaikoina, mutta huomaathan että ruuhkaisina hetkinä keskitymme asiakkaidemme palvelemiseen paikan päällä.

Esimerkkejä tarjonnastamme: 

Action-paketti

Action Zonella pääsee kokeilemaan mistä kollega on tehty! Ensin kierros hohtominigolfia. Tämän jälkeen sukellus Villin Lännen tunnelmaan VR-pelissä. Sitten karaoke-esitys koko ryhmälle. Ja lopuksi nopeus testataan Time Freak -nopeuspelissä. Voitte valita juuri teidän ryhmällenne ja aikatauluunne sopivat tehtävät vapaasti Action Zonen sisällöistä. Yhdessä on aina hauskempaa!

Hinta 13 €/hlö

Karaoke-bileet

Varatkaa oma Karaoke-huone ja laulakaa sydämenne pohjasta! Muvika-järjestelmän 30 000 kappaleen joukosta löytynee jokaisen suosikkeja. Napostelu- ja juomamenumme pitää huolen siitä, että hauskapidon keskellä nälkä tai jano ei yllätä!

Karaokehuone yksityiskäyttöön alk. 30 €/1 ½ h

Lasertaistelupeli

Action Zonen Lasertaistelupeli sopii hauskanpitoon, sillä se ei vaadi sen paremmin taistelutaitoja kuin sotilaan kuntoakaan. Isommat seurueet (8-12 hlöä) voivat vaikka jakautua kahteen joukkueeseen ja taistella toisiaan vastaan, pienemmät voivat selvittää keskinäisen paremmuutensa pisteitä keräämällä. Lasertaistelun kesto on n. 12 min, ohjeistuksineen aikaa kannattaa varata 30 min. Yli 8 hengen ryhmille teemme varauksia omasta peliajasta – tee varaus nopeasti sillä peliaikoja on varsinkin viikonloppuisin rajoitettu määrä! Samalla lipulla käytössä ovat myös kaikki muut Action Zonen huvit, mm. hohtominigolf ja VR-peli.

Hinta 13 €/hlö

Pikselin virtuaalipuisto tarjoaa seikkailun virtuaalimaailmassa

Pikseli virtuaalipuisto tarjoaa mahdollisuuden kokeilla arjen rajoja rikkovia virtuaalielämyksiä. Oletko kiivennyt Mount Everestillä? Seissyt lankulla pilvenpiirtäjän katolla? Taistellut porukalla örkkejä vastaan? Koe asioita joita et arjessa voi kokea! Osa peleistä mahdollista pelata myös monipelinä, jolloin olette kaikki samassa virtuaalimaailmassa.

Ei haittaa vaikka virtuaalitodellisuus ei olisi sinulle tuttua, henkilökuntamme on paikalla opastamassa. Pelitiloja on kaikkiaan 12 kpl, jokaisessa yhdet virtuaalilasit ja ohjaimet. Kerrallaan voi pelata siis yksi henkilö. Jos seurueenne on suurempi, ei hätää; toisten pelaamisen katselu käy hyvin viihteestä. Lisäksi tilaisuuteen voi yhdistää Zonesin muuta tarjontaa, esimerkiksi hohtominigolfia tai laserpelisodan.

Pikseli virtuaalipuisto 20 € (30 min)/36 € (60 min), sisältää yhden pelitilan, jossa voi pelata vuorotellen maksimissaan 3 henkilöä. 

Varaa koko virtuaalipuisto:

500 €/h

1000 €/2h

Lisää virtuaaliseikkailuun kierros hohtominigolfia TAI laserpelisota vain + 5 €/hlö. Koko Action Zonen tarjonta +9 €/hlö.

Voit tehdä varauksen pelitiloista saman tien painamalla tästä. Mikäli haluat varata yksityistilaisuuden tai tarjoiluja, ole yhteydessä meihin p. 0207 310 500 tai info@zonesbysarkanniemi.fi

Meiltä myös tarjoilut!

Maistuisiko tilaisuuden yhteyteen pieni suolainen tai herkuttelu? Kysy tarjoustamme myös tarjoiluista, tiloissamme myös anniskeluoikeudet.

 info@zonesbysarkanniemi.fi        0207 310 500

Palaute       Rekisteriseloste       Turvallisuus       Toimitus- ja sopimusehdot

© FunZones Oy