Ohjelmaa yrityksille ja ryhmille

Etsitkö paikkaa asiakastilaisuudelle, lahjaa työntekijöille tai hauskaa paikkaa illanvietolle?

Zones by Särkänniemi on Suomen monipuolisin viihdekeskus Lempäälän Ideaparkissa. Olemme mielellämme mukana auttamassa, kun mietit tapoja asiakas- tai henkilöstötilaisuuden järjestämiseen, asiakkaiden muistamiseen, henkilökunnan palkitsemiseen tai virkistyspäivän viettoon. Olemme joustavia, innovatiivisia ammattilaisia, joiden tavoite on tehdä sinun elämäsi helpoksi ja kohderyhmäsi tyytyväiseksi.

 

Lataa yritysesitteemme tästä

 

Varaukset ja lisätiedot:

p. 0207 310 500, info@zonesbysarkanniemi.fi. Vastaamme puhelimeen puistomme aukioloaikoina, mutta huomaathan että ruuhkaisina hetkinä keskitymme asiakkaidemme palvelemiseen paikan päällä.

Esimerkkejä tuotteistamme:

Action-paketti virkistys- ja Tyky-päivään

Kierros Hohtominigolfia, Lasersota ja kisa VR-peleissä? Joko valmiina kisapakettina tai vapaasti valiten. Action Zonellamme on myös karaokea, nopeuspelejä sekä Donitsi-laite.

Hinta 13 €/hlö.

Karaoke-bileet

Varatkaa oma Karaoke-huone ja laulakaa sydämenne pohjasta! Muvika-järjestelmän 30 000 kappaleen joukosta löytynee jokaisen suosikkeja.

Karaokehuone alk. 30 €/h.

Rannekkeilla iloa kaikenikäisille

Mikä ilahduttaa eniten? Mahdollisuus viettää aikaa tärkeiden ihmisten kanssa. Puistorannekkeet ovat suosittuja ja toivottuja lahjoja niin asiakkaiden kuin työntekijöidenkin parissa. Palkinnoiksi, kaupanpäällisiksi tai vaikka lahjoiksi.

Hinta alk. 13 €/kpl

Oma huvipuisto?

Miltä kuulostaisi puisto, joka olisi vain sinun ja vieraidesi käytössä? Voit varata yhden zonen tai koko alueen. Alueelle on helppo rakentaa näkyvyyttä yrityksellesi ja sijaintimme ansiosta meille on helppo tulla kauempaakin. Tai tarjoatko vaikka yksityispuiston niille lapsille, joilla muuten ei ole mahdollisuutta huvitteluun?

VIP-tilasta vauhtia, tarjoiluineen!

Zones by Särkänniemessä on useampia eri kokoisia VIP-tiloja, jotka voi varata yksityiskäyttöön. Myös tarjoilut tilaisuutenne yhteyteen onnistuvat joko meiltä tai yhteistyökumppaneidemme avulla. Esitä toiveesi – me toteutamme.

 info@zonesbysarkanniemi.fi        0207 310 500

Palaute       Rekisteriseloste       Turvallisuus       Toimitus- ja sopimusehdot

© FunZones Oy