Polttarit joissa kaikilla on kivaa – myös järjestäjillä!

Polttariohjelmia niin morsiamelle kuin sulhasellekin!

Särkänniemi sisähuvipuisto on Zones on mainio polttareiden viettopaikka. Vai keksitkö muuta paikkaa, jossa voit laulaa karaokea, pelata laserpelitaistelun, fiilistellä hohtominigolfissa tai kiivetä virtuaalisesti Mount Everestille? Ei turhaa polttariväen siirtoa paikasta toiseen, vaan kaikki aktiviteetit saman katon alta. Osassa tilojamme on myös anniskeluoikeudet, eli onnistunutta laskeutumista pilvenpiirtäjästä voi juhlistaa vaikka lasillisella kuohuvaa. 

Katso valmiit pakettimme ja esitä meille toiveesi!

Lataa polttariesitteemme tästä

 

Varaukset ja lisätiedot:

p. 0207 310 500, info@zonesbysarkanniemi.fi. Vastaamme puhelimeen puistomme aukioloaikoina, mutta huomaathan että ruuhkaisina hetkinä keskitymme asiakkaidemme palvelemiseen paikan päällä.

Esimerkkejä tuotteistamme:

Polttarisankarin Action-paketti

Action Zonella pääsee kokeilemaan mistä sulhanen tai morsian on tehty! Ensin kierros hohtominigolfia. Tämän jälkeen sukellus Villin Lännen tunnelmaan VR-pelissä. Sitten karaoke-esitys koko ryhmälle. Ja lopuksi nopeus testataan Time Freak -nopeuspelissä. Voitte valita juuri teidän sankarillenne ja aikatauluunne sopivat tehtävät vapaasti Action Zonen sisällöistä. Yhdessä on aina hauskempaa – osallistuuko tehtäviin koko polttariseurue?

Hinta 13 €/hlö, maksu ainoastaan tehtäviin osallistuvilta, alueelle vapaa pääsy

Seikkailu virtuaalimaailmassa

Pikseli virtuaalipuisto tarjoaa mahdollisuuden kokeilla arjen rajoja rikkovia virtuaalielämyksiä. Oletko kiivennyt Mount Everestillä? Seissyt lankulla pilvenpiirtäjän katolla? Sukeltanut Titanicin hylylle? Koe asioita joita et arjessa voi kokea! Osa peleistä mahdollista pelata myös monipelinä, jolloin olette kaikki samassa virtuaalimaailmassa.

Pikseli virtuaalipuisto 20 € (30 min)/36 € (60 min), sisältää yhden pelitilan, jossa voi pelata vuorotellen maksimissaan 3 henkilöä. Alueelle vapaa pääsy.

+ Lisää virtuaaliseikkailuun myös Action -paketti, vain + 9 €/hlö!

Karaoke-bileet

Varatkaa oma Karaoke-huone ja laulakaa sydämenne pohjasta! Muvika-järjestelmän 30 000 kappaleen joukosta löytynee jokaisen suosikkeja. Napostelu- ja juomamenumme pitää huolen siitä, että hauskapidon keskellä nälkä tai jano ei yllätä!

Hinta: Karaokehuone yksityiskäyttöön alk. 30 €/1 ½ h

Lasertaistelupeli

Action Zonen Lasertaistelupeli sopii hauskanpitoon, sillä se ei vaadi sen paremmin taistelutaitoja kuin sotilaan kuntoakaan. Isommat seurueet (8-12 hlöä) voivat vaikka jakautua kahteen joukkueeseen ja taistella toisiaan vastaan (erinomainen ohjelmanumero morsiamen ja sulhasen yhteispolttareihin!), pienemmät voivat selvittää keskinäisen paremmuutensa pisteitä keräämällä. Lasertaistelun kesto on n. 12 min, ohjeistuksineen aikaa kannattaa varata 30 min. Yli 8 hengen ryhmille teemme varauksia omasta peliajasta – tee varaus nopeasti sillä peliaikoja on varsinkin viikonloppuisin rajoitettu määrä! Samalla lipulla käytössä ovat myös kaikki muut Action Zonen huvit, mm. hohtominigolf ja VR-peli.

Hinta 13 €/hlö, Lasertaistelupelipaikalle pääsevät ainoastaan peliin osallistuvat, Action Zonen alueelle vapaa pääsy.

Kierros Hohtominigolfia, Lasersota ja kisa VR-peleissä? Joko valmiina kisapakettina tai vapaasti valiten. Action Zonellamme on myös karaokea, nopeuspelejä sekä Donitsi-laite.

Hinta 13 €/hlö.

 info@zonesbysarkanniemi.fi        0207 310 500

Palaute       Rekisteriseloste       Turvallisuus       Toimitus- ja sopimusehdot

© FunZones Oy