Luokkaretki, josta pitävät kaikki!

Etsitkö luokkaretkikohdetta jossa:

a) kaikilla on hauskaa

b) kaikki löytyy saman katon alta, eikä sää pilaa tunnelmaa

c) hinta on edullinen

d) varaaminen on helppoa ja joustavaa ja

e) paikalle on helppo päästä?

Tervetuloa Särkänniemi Zones sisähuvipuistoon Lempäälän Ideaparkiin!

Suomen suurimmasta ja monipuolisimmasta sisähuvipuistosta löydät mm. huvilaitteet, trampoliinialueen, hohtominigolfia, Laserpelitaistelun, pomppulinnoja, simulaattoreita, karaokea, kiipeilyseikkailun pallomerineen ja paljon muuta! Yhteensä yli hehtaarin verran huvia keskellä Suomen suurinta ostoskeskusta!

Lataa luokkaretkiesitteemme tästä

Varaukset ja lisätiedot:

p. 0207 310 500, info@zonesbysarkanniemi.fi. Vastaamme puhelimeen puistomme aukioloaikoina, mutta huomaathan että ruuhkaisina hetkinä keskitymme asiakkaidemme palvelemiseen paikan päällä.

Ruokailu helposti samassa paketissa!

Luokkaretkiaikaan Särkänniemi Zones sisähuvipuistossa on tarjolla myös lounasta. Tarjolla on herkullista kotiruokaa huvittelun lomassa, ilman siirtymisiä paikasta toiseen. Luokkaretkiruokailu on varattavissa 14.-29.5. ti-to klo 10.30-14 välisenä aikana.

Luokkaretkiruokailu: Lihapullat ja perunamuusi, salaatti, ruokajuomana vesi/mehu 8,90 €/hlö. 1 opettaja per 20 oppilasta veloituksetta. Annos on gluteeniton ja laktoositon, saatavana myös kasvisversio.

Varaukset ja lisätiedot:

p. 0207 310 500, info@zonesbysarkanniemi.fi. Vastaamme puhelimeen puistomme aukioloaikoina, mutta huomaathan että ruuhkaisina hetkinä keskitymme asiakkaidemme palvelemiseen paikan päällä.

Särkänniemen sisähuvipuiston Zonesin luokkaretkitarjous sisältää:

Zones-rannekkeen Särkänniemen Zones sisähuvipuistoon, käytössäsi ovat kaikki puiston huvit koko päivän (pl. PIkseli virtuaalipouisto, alueelta välillä poistuminen mahdollista)

15 €/hlö (norm. 21 €/hlö)

Koululaisryhmän mukana opettajat ja avustajat veloituksetta! Tarjoamme opettajille myös kahvit.

Hinnat voimassa koululaisryhmille luokkaretkikaudella 13.-31.5. ma-pe. Hinnat edellyttävät ennakkovarausta ja yhteismaksua. Lippujen lunastus tapahtuu paikan päällä. Kouluja ja kuntia voimme myös laskuttaa, laskutuslisä 5 €.

Varaukset info@zonesbysarkanniemi.fi tai p. 0207 310 500.

Aukioloajat 13.-31.5.

ma suljettu

ti-to klo 10-20

pe klo 15-20

la 11-20

su 12-18

Poikkeus to 30.5. klo 12-18 (Helatorstai)

Ideaparkin luokkaretkipaketti sisältää kaiken 

Miltä kuulostaisi koko luokan ihmispyramidi tai hullunkuriset sketsihahmot? Kulttuurikeskus PiiPoon taidetyöpajat tarjoavat koululuokille elämyksiä taiteilemisen, yhdessä tekemisen ja hauskanpidon merkeissä! Työpajoissa kokeillaan sirkuksen ja teatterin tekemistä ihan itse.

Seuraavaksi tehdään iloisempia ihmisiä! Suomen suurimmasta ja monipuolisimasta sisähuvipuistosta Särkänniemi Zonesista löydät mm. huvilaitteet, trampoliinit, hohtominigolfia, VR-pelejä, Lasersotaa, pomppulinnoja, simulaattoreita, karaokea ja paljon muuta! Yhteensä yli hehtaarin verran huvia!

Hinta: 27 €/oppilas

Hinta sisältää Kulttuurikeskus PiiPoon korkeatasoisen ohjatun työpajan (kesto 1,5 h), sekä Päivälipun Särkänniemi Zones sisähuvipuistoon. Opettajat ja avustajat veloituksetta, minimiveloitus 10 oppilasta. Hinta edellyttää ennakkovarausta ja yhteismaksua. Katso työpajojen tarkemmat kuvaukset www.kulttuuripiipoo.fi, työpajan ohjaavat PiiPoon taidekasvattajat ja teatteri-ilmaisun ohjaajat.

Varaukset p. 0400 513 277, piipoo@kulttuuripiipoo.fi

LISÄVINKKI!

Yhdistä luokkaretkeen omatoiminen tunti liikuntaa ja mukavaa yhdessä oloa Ideapark Sportissa. Luokkaretkeläisillä on mahdollisuus varata salibandykenttä käyttöönsä 50€ (normaalisti 65€), pelimailat kuuluvat hintaan.

Luokkaretkelle Pikseliin

Miltä kuulostaisi seikkailu kattojen yllä, tai kiipeäminen Mount Everestille? Pelimme ja elämyksemme laittavat lapset tekemään yhdessä ja liikkumaan koko kehollaan. Riemunkiljahdukset ovat taattuja, ja kokemus ehdottomasti ainutlaatuinen. Pikselin virtuaalipuistoon valitaan aina pelitila, joka sisältää yhdet virtuaalilasit sekä ohjaimet. Kerrallaan yhdessä pelitilassa voi siis pelata vain yksi henkilö. Pelitiloja Ideaparkin Pikselissä on kaikkiaan 12 kpl. Jokaisessa pelitilassa on sama pelivalikoima (12 peliä, joista kahdessa on ikärajasuosituksia), ja niitä voi vapaasti ikärajat huomioiden palata varatun ajan.

Pikseli sopii luokkaretken pääkohteeksi, tai sen voi yhdistää Särkänniemi Zonesin luokkaretkipaketteihin.

Hinta koululaisryhmille 14 €/hlö, sis. 30 min peliaikaa. Hinta voimassa 13.-29.5. ti-to klo 10-15.

Varaukset:

p. 0207 310 500, info@zonesbysarkanniemi.fi. Vastaamme puhelimeen puistomme aukioloaikoina, mutta huomaathan että ruuhkaisina hetkinä keskitymme asiakkaidemme palvelemiseen paikan päällä.

 info@zonesbysarkanniemi.fi        0207 310 500

Palaute       Rekisteriseloste       Turvallisuus       Toimitus- ja sopimusehdot

© FunZones Oy