Luokkaretki, josta pitävät kaikki!

Etsitkö luokkaretkikohdetta jossa:

a) kaikilla on hauskaa

b) kaikki löytyy saman katon alta, eikä sää pilaa tunnelmaa

c) hinta on edullinen

d) varaaminen on helppoa ja joustavaa ja

e) paikalle on helppo päästä?

Tervetuloa Särkänniemi Zones sisähuvipuistoon Lempäälän Ideaparkiin!

Suomen suurimmasta ja monipuolisimmasta sisähuvipuistosta löydät mm. huvilaitteet, trampoliinialueen, hohtominigolfia, Laserpelitaistelun, pomppulinnoja, simulaattoreita, karaokea, kiipeilyseikkailun pallomerineen ja paljon muuta! Yhteensä yli hehtaarin verran huvia keskellä Suomen suurinta ostoskeskusta!

Lataa luokkaretkiesitteemme tästä

Varaukset ja lisätiedot:

p. 0207 310 500, info@zonesbysarkanniemi.fi. Vastaamme puhelimeen puistomme aukioloaikoina, mutta huomaathan että ruuhkaisina hetkinä keskitymme asiakkaidemme palvelemiseen paikan päällä.

Särkänniemen sisähuvipuiston Zonesin luokkaretkitarjous sisältää:

Päivälipun Särkänniemen Zones sisähuvipuistoon, käytössäsi ovat kaikki puiston huvit koko päivän (alueelta välillä poistuminen mahdollista)

15 €/hlö (norm. 21 €/hlö)

Koululaisryhmän mukana opettajat ja avustajat veloituksetta! Tarjoamme opettajille myös kahvit.

Hinnat voimassa koululaisryhmille luokkaretkikaudella 13.-31.5. ma-pe. Hinnat edellyttävät ennakkovarausta ja yhteismaksua. Lippujen lunastus tapahtuu paikan päällä. Kouluja ja kuntia voimme myös laskuttaa, laskutuslisä 5 €.

Aukioloajat 13.-31.5.

ma suljettu

ti-to klo 10-20

pe klo 15-20

la 11-20

su 12-18

Poikkeus to 30.5. klo 12-18 (Helatorstai)

Ideaparkin luokkaretkipaketti sisältää kaiken 

Miltä kuulostaisi koko luokan ihmispyramidi tai hullunkuriset sketsihahmot? Kulttuurikeskus PiiPoon taidetyöpajat tarjoavat koululuokille elämyksiä taiteilemisen, yhdessä tekemisen ja hauskanpidon merkeissä! Työpajoissa kokeillaan sirkuksen ja teatterin tekemistä ihan itse.

Seuraavaksi tehdään iloisempia ihmisiä! Suomen suurimmasta ja monipuolisimasta sisähuvipuistosta Särkänniemi Zonesista löydät mm. huvilaitteet, trampoliinit, hohtominigolfia, VR-pelejä, Lasersotaa, pomppulinnoja, simulaattoreita, karaokea ja paljon muuta! Yhteensä yli hehtaarin verran huvia!

Hinta: 27 €/oppilas

Hinta sisältää Kulttuurikeskus PiiPoon korkeatasoisen ohjatun työpajan (kesto 1,5 h), sekä Päivälipun Särkänniemi Zones sisähuvipuistoon. Opettajat ja avustajat veloituksetta, minimiveloitus 10 oppilasta. Hinta edellyttää ennakkovarausta ja yhteismaksua. Katso työpajojen tarkemmat kuvaukset www.kulttuuripiipoo.fi, työpajan ohjaavat PiiPoon taidekasvattajat ja teatteri-ilmaisun ohjaajat.

LISÄVINKKI!

Yhdistä luokkaretkeen omatoiminen tunti liikuntaa ja mukavaa yhdessä oloa Ideapark Sportissa. Luokkaretkeläisillä on mahdollisuus varata salibandykenttä käyttöönsä 50€ (normaalisti 65€), pelimailat kuuluvat hintaan.

 info@zonesbysarkanniemi.fi        0207 310 500

Palaute       Rekisteriseloste       Turvallisuus       Toimitus- ja sopimusehdot

© FunZones Oy