Ruokailu

Zones by Särkänniemessä ei nälän tarvitse yllättää.

Pääportin läheisyydessä sijaitsevalla Eat & Sweet Zonella herkuttelet niin suolaisilla kuin makeilla tarjottavilla. Myös gluteenitonta, laktoositonta tai vegaaniruokavaliota noudattavat saavat meillä mahansa täyteen.

Herkullisia hodareita 
– kaikilla täytteillä!

Kesken huvittelun alkaa helposti tehdä mieli jotain pientä suolaista. Zones by Särkänniemen herkullisilla hodareilla nälkä lähtee ja taas jaksaa huvitella. Pinnalta rapeaksi paahdetun sämpylän sisältä löytyy kunnon lihaisa nakki – tai vaikka kaksi! Grab and Go – ja matka jatkuu!

Panini?

Panini, se tuttu ja turvallinen nälän sammuttaja. Herkulliset paninit paahdetaan lämpimäksi herkuksi, joka takuulla vie nälän! Valitse oma suosikkisi vaihtuvasta valikoimastamme.

Ice Cream Zone – unelmien jäätelöbaari

Makuja on monia – jollekin vaniljasoftis on parasta ihan sellaisenaan. Toiset hullaantuvat tuunauspisteellämme, jossa on tarjolla niin karkkeja kuin kastiketta, mahtavaa strösselivalikoimaa unohtamatta! Päästä mielikuvituksesi valloilleen – millainen on sinun unelmiesi jäätelöannos?

Slush-baari

Huvittelussa tulee kuuma! Viilennä menoa Slush-baarissa ja sekoita oma jäähilejuomasi kaikissa sateenkaaren väreissä!

Huvipuistoherkkuja ja kuppi kahvia

Kaipaatko jotain tuttua ja turvallista? Bakerymme tarjoaa perinteisiä kahvilaherkkuja unohtamatta laadukasta kahvia. Ja viimeistään kotimatkalle maistuvat huvipuistoherkut, tahmeat hattarat, tuoksuvat popcornit ja makeat karkit.

 info@zonesbysarkanniemi.fi        0207 310 500

Palaute       Rekisteriseloste       Turvallisuus       Toimitus- ja sopimusehdot

© FunZones Oy