Ruokailu

Zones by Särkänniemessä ei nälän tarvitse yllättää.

Pääportin läheisyydessä sijaitsevalla Eat & Sweet Zonella herkuttelet niin suolaisilla kuin makeilla tarjottavilla. Myös gluteenitonta, laktoositonta tai vegaaniruokavaliota noudattavat saavat meillä mahansa täyteen.

Herkullisia leipiä
– tuunaa oman makusi mukaan!

Maistuisiko sinulle tänään broilerfilee, leppäsavulla maustettu pekoni vai Härkis? Entä tuunaisitko leipäsi mieluiten tuoreilla kasviksilla, punasipulihillokkeella vai savupaprikamajoneesilla? Vai ehkä niillä kaikilla? Royal Bakeryn paikan päällä Ideaparkissa paistamat leivät ja monipuoliset lisukevaihtoehdot kruunaavat juuri sinun makusi mukaisen tuotteen. Grab and Go – ja matka jatkuu!

Salaatteja ja hodareita

Pulled Pork -hodari vai kanasalaatti? Joskus valitseminen on todella vaikeaa. Varsinkin kun voit kerätä oman salaattisi makusi mukaan eri täytevaihtoehdoista. Tai ehkä olisi vain herkullisen perushodarin vuoro: nakki ja ketsuppia kiitos!

Ice Cream Zone – unelmien jäätelöbaari

Makuja on monia – jollekin vaniljasoftis on parasta ihan sellaisenaan. Toiset hullaantuvat tuunauspisteellämme, jossa on tarjolla niin karkkeja kuin kastiketta, mahtavaa strösselivalikoimaa unohtamatta! Päästä mielikuvituksesi valloilleen – millainen on sinun unelmiesi jäätelöannos?

Slush-baari

Huvittelussa tulee kuuma! Viilennä menoa Slush-baarissa ja sekoita oma jäähilejuomasi kaikissa sateenkaaren väreissä!

Huvipuistoherkkuja ja kuppi kahvia

Kaipaatko jotain tuttua ja turvallista? Bakerymme tarjoaa perinteisiä kahvilaherkkuja unohtamatta laadukasta kahvia. Ja viimeistään kotimatkalle maistuvat huvipuistoherkut, tahmeat hattarat, tuoksuvat popcornit ja makeat karkit.

 info@zonesbysarkanniemi.fi        0207 310 500

Palaute       Rekisteriseloste       Turvallisuus

© FunZones Oy