Pikseli

Pikseli virtuaalipuisto on elämyspuisto ja ajanviettopaikka, joka tarjoaa kävijöilleen arjen rajoja rikkovia virtuaalitodellisuuselämyksiä. Virtuaalitodellisuus on helposti lähestyttävä ja kaikille sopiva tapa kokea asioita, jotka eivät ole mahdollisia tosielämässä. Moni elämyksistämme ja peleistämme on suunniteltu sosiaalisiksi kokemuksiksi, jotka ovat parhaimmillaan yhdessä ystävien kanssa. Tuo siis kaverisikin!

Virtuaalitodellisuus mullistaa pelaamisen ja elokuvien katsomisen, sillä sen avulla pääsee fyysisesti osaksi tarinaa ja mukaan seikkailuun.

Simulaatio hyödyntää niin näkö-, kuulo- kuin tuntoaistiakin, mikä tekee kokemuksesta vaikuttavan ja todentuntuisen. Kokeillaksesi virtuaalitodellisuutta et tarvitse erikoisosaamista – tule paikalle ja me autamme!

Pikselissä on tarjolla niin pelejä, lyhytelokuvia kuin luontoelämyksiäkin. Lempäälässä, Suomen suurimmassa ostoskeskuksessa sijaitseva Särkänniemi Zones sisähuvipuiston Pikseli tarjoaa tapahtumapaikan virkistyspäiville, seminaareille tai vaikka pikkujouluille. Alle 15 minuutin matkan päässä Tampereen keskustasta, runsaasti ilmaista pysäköintitilaa.

Zones Särkänniemen Pikseli sijaitsee Lempäälän Ideaparkin toisessa kerroksessa.

300 m² (40 henkeä)
12 pelitilaa (12 x HTC Vive)

KAIKKI PELIT SISÄLTYVÄT HINTAAN

Kaikki Pikselin pelit ja elämykset ovat käytettävissäsi peliajan puitteissa ilman lisämaksuja. Pelivalikoimamme vaihtuu tiuhaan, ja etsimme tarjoomaamme jatkuvasti uusia vahvistuksia.

Otathan huomioon, että Pikselissä noudatetaan ikärajoja. Yhdessä koettavat elämykset (moninpelit) vaativat, että jokaisella yksittäisellä kävijällä on omat lasit, eli oma pelitila.

HINNASTO

Pikselin hinnoittelu perustuu peliaikaan, jonka puitteissa elämykset koetaan. Jokainen 30 tai 60 minuutin ajaksi varattava pelitila sisältää yhdet virtuaalilasit, joita voi käyttää vuorotellen maksimissaan kolme kävijää.

Yhdessä koettavat elämykset vaativat, että jokaisella yksittäisellä kävijällä on omat lasit, eli oma pelitila.

30min   20 €
60min   36 €

Pikselin maksamiseen voit käyttää myös Smartumin Kultuuri- ja liikuntaseteleitä. Huomaathan että etu on henkilökohtainen.

Yritykset ja ryhmät

Pikseli virtuaalipuisto tarjoaa loistavat ja taatusti erilaiset puitteet yrityksesi virkistyspäiville, kokouksille tai pikkujouluille. Voit vuokrata koko Pikseli-alueen, tai varata yksittäisiä pelitiloja pienemmille ryhmille.

Tee varauksesi nyt ensimmäisten joukossa! Meiltä myös tarjoilut tilaisuuteesi, osassa Zonesin tiloista myös anniskeluoikeudet.

Pelaamaan pääsee hetkenkin mielijohteesta aina, mikäli tilaa on. Jos käymään tahtoo tulla tiettyyn aikaan, kannattaa varaus tehdä etukäteen.

Suuremmille ryhmille (yli 6 pelitilaa) suosittelemme aina ajan etukäteen varausta.

 info@zonesbysarkanniemi.fi        0207 310 500

Palaute       Rekisteriseloste       Turvallisuus       Toimitus- ja sopimusehdot

© FunZones Oy