Saapuminen

Zones by Särkänniemi sijaitsee Lempäälän Ideaparkissa, kauppakeskuksen toisessa kerroksessa. Sisäänkäynti tapahtuu Keskusaukion kohdalta.

Ideapark sijaitsee vain 17 kilometrin päässä Tampereen keskustasta. Sijainti Helsinki–Tampere-välisen moottoritien varrella takaa helpon pysähdyksen myös kauempaa tulijoille. Sinun ei tarvitse ajaa keskustan ruuhkissa! Tarjolla on tuhansia ilmaisia pysäköintipaikkoja Ideaparkin asiakkaille. Zones by Särkänniemeen pääsee myös bussilla tai vaikka pyöräillen.

Bussilla

Useiden liikennöitsijöiden vuorot vievät sinut Ideaparkiin aamuvarhaisesta iltamyöhään. Huomaathan, että kaikki vuorot eivät aja pitkin Ideaparkinkatua, vaan ohittavat Ideaparkin tietä 130 (Valkeakoskelle vievä tie) pitkin.

Syys-ja talvikauden bussiaikatauluja Valkeakosken Liikenteen osalta voit katsoa tästä, Paunun osalta tästä ja Länsilinjojen osalta tästä.

Bussiaikatauluja voi hakea myös seuraavilla hakupalveluilla:
Tampereen seutuliikenteen reittiopas
Matka.fi
Matkahuolto.fi
Repa Reittiopas
Lissu Liikenteenseuranta

Omalla autolla

Omalla autolla pääset vaivattomasti perille liittymästä numero 36. Ideaparkin piha-alueella on ilmaiset pysäköintipaikat 4000 autolle. A-päädyssä on kaksi latauspistettä sähköautoille.

Kaikki GPS-laitteet eivät tunnista Ideaparkin osoitetta (Ideaparkinkatu 4), tällöin kannattaa käyttää osoitetta Marjamäentie 1.

Voit suunnitella reittisi myös esimerkiksi Googlen avulla.

Pyörällä tai kävellen

Ideaparkin ympäristössä on hyvät kevyen liikenteen väylät niin Tampereelta, Lempäälästä kuin Valkeakoskeltakin tullessa. Ideaparkin pyöräpaikat sijaitsevat B- ja C-ovien tuntumassa.

 info@zonesbysarkanniemi.fi        0207 310 500

Palaute       Rekisteriseloste       Turvallisuus       Toimitus- ja sopimusehdot

© FunZones Oy