Hyvä tietää

Asiakaspalaute

Kirjallista palautetta voi jättää palautepisteisiin Chill Zonella ja Eat & Sweet Zonella. Otamme mielellämme palautetta vastaan myös sähköpostitse (info(a)zonesbysarkanniemi.fi) tai puhelimitse p. 020 7310 500.

Asiakaspalvelu

Zones by Särkänniemen asiakaspalvelu auttaa sinua puiston aukioloaikoina puh. 020 7310 500. Voit myös laittaa sähköpostia osoitteeseen info(a)zonesbysarkanniemi.fi. Asiakaspalvelumme vastaa myös löytötavaroita koskeviin kysymyksiin.

Aukioloajat

Aukioloaikamme löytyvät täältä. Ideaparkin aukioloajat voit tarkistaa Ideaparkin sivuilta: www.ideapark.fi.

Pysäköinti

Pysäköinti Ideaparkin pysäköintialueilla on maksutonta. Katso lisätiedot Ideaparkin sivuilta http://lempaala.ideapark.fi/kulkuyhteydet/. Lisätiedot kulkuyhteyksistä kohdasta saapuminen.

Sisäänpääsy

Särkänniemen sisähuvipuistoon on ilmainen sisäänpääsy. Laitteiden, aktiviteettien ja pelien käyttöön tai kokeiluun tarvitset kuitenkin lipputuotteen. Voit ostaa lipputuotteen joko valitsemallesi yhdelle zonelle (Kid, Family Fun tai Action Zone) tai kaikille zoneille. Lippuun kuuluvat kaikki ko. zonella olevat aktiviteetit ja huvitukset. Pelialueen pelit maksavat 1 €/peli. Lipputuote on voimassa sille määritellyn ajan, jonka aikana puistosta voi poistua ja palata vapaasti.

Maksuvälineet

Myyntipisteissä maksuvälineinä käyvät käteisen lisäksi yleisimmät pankki- ja luottokortit (Visa, Eurocard, Mastercard) sekä Visa Electron. Myyntipisteissä on käytössä sirukorttilukijat.

Kulttuurisetelit

Smartum Liikunta- ja kulttuurisetelit eivät valitettavasti käy maksuvälineenä, sillä nykyisen lainsäädännön mukaan Zones by Särkänniemen toiminnan ei katsota kuuluvan kulttuuritoiminnan piiriin.

Palautukset

Verkkokaupasta tilattuja lipputuotteita ei voi vaihtaa eikä palauttaa. Myöskään paikan päältä Zones by Särkänniemestä tai jälleenmyyjiltä ostettuja lipputuotteita ei lunasteta takaisin.

Savuttomuus

Tupakointi Zones by Särkänniemen ja Ideaparkin sisätiloissa on kielletty. Kauppakeskuksen tupakointipaikat on merkitty erikseen.

Liikuntarajoitteiset

Zones by Särkänniemen alueella pääsee liikkumaan pyörätuolilla. Zones by Särkänniemessä ei ole tarjolla pyörätuolia.

Henkilökohtaiset avustajat

Yksilöllistä tukea tarvitsevan liikuntarajoitteisen, näkö-, kuulo- tai kehitysvammaisen maksavan asiakkaan avustaja saa maksuttoman avustajaluvan, jolla avustaja pääsee avustettavan kanssa laitteisiin ja kohteisiin.

Avustajaluvan edellytyksenä on, että avustettava henkilö on maksanut pääsylipun. Avustajalupa voidaan pääsääntöisesti myöntää vain avustettavan henkilön yhdelle avustajalle. Avustajan tulee olla vähintään 18-vuotias henkilö.

Avustajan tarpeen todentamiseksi hyväksymme esimerkiksi EU:n Vammaiskortin, jossa on A-merkintä avustettavan tarpeesta. Autististen lasten ja dysfasia-lasten avustajien osalta noudatamme samaa käytäntöä.

Avustajalupaa voi tiedustella paikan päällä lipunmyynnistämme. Avustettavan tulee olla mukana avustajalupaa haettaessa.

Pituus-, ikä- ja kokorajoitukset

Alaikäiset lapset huvittelevat Zones by Särkänniemessä aina huoltajiensa vastuulla. Huoltajan tulee varmistua siitä, että lapsella/nuorella on riittävät kyvyt ymmärtää ja noudattaa puistossa esimerkiksi laitteisiin liittyviä turvamääräyksiä. 8-14-vuotiaan lapsella tulee hätätilanteen sattuessa olla mahdollisuus ottaa yhteys lähistöllä olevaan aikuiseen. Huomaathan että Zonesissa on aikuisille suunniteltu Chill Zone, jossa on tarjolla esimerkiksi maksuton toimiva verkkoyhteys vaikka työn tekemiseen.

Alle 1-vuotiaat lapset pääsevät Särkänniemi Zones sisähuvipuistoon veloituksetta.

Laitteiden pituus- ja painorajat ovat laitevalmistajien määrittämiä ja viranomaisten hyväksymiä turvallisuusrajoja, joista emme voi tinkiä.

Terveydelliset rajoitukset

Jos olet raskaana, sinulla on sydän- ja verisuonitauteja tai tuki- ja liikuntaelinsairauksia, emme suosittele etenkään hurjimpia laiteajoja. Mikäli epäilet laitteen aiheuttavan itsellesi terveysriskejä, älä mene kyytiin.

Jonossa ja laitematkalla

Mahdollisen jonotuksen tulee sujua rauhallisesti ilman tönimistä ja ohittamista. Laitteessa on oltava paita päällä ja kovapohjaiset kengät jalassa. Ennen laitematkaa tulee varmistaa, ettei taskuista putoa irtoesineitä.  Syöminen ja juominen laitteissa on kielletty. Laitehenkilökunnan ohjeita tulee noudattaa. Huvilaitteita ajamme vuorotellen, hiljaisempina aikoina asiakkaiden toiveiden mukaan, vilkkaimpina erillisen aikataulun mukaan. Aikataulun löydät zonen sisäänkäynniltä. Paljain jaloin alueella oleskelu on hygieniasyistä kielletty. Huomioithan myös, että huvilaitteissa tulee olla kovapohjaiset kengät jalassa.

Kuvaaminen

Tavallisia kameroita tai älypuhelimia ei saa viedä huvilaitteisiin. Särkänniemi sisähuvipuisto Zones ei ole velvollinen korvaamaan alueella hajonneita tai hävinneitä tavaroita.

Säilytys

Sisäänkäynnin yhteydessä on vaatesäilytystila, jossa on myös rajallinen määrä lukittavia kaappeja. Vaatteiden ja tavaroiden säilytys tapahtuu omalla vastuulla.

Muutokset

Teknisten ongelmien vuoksi voimme joutua sulkemaan laitteita tai muuttamaan ennalta ilmoitettua ohjelmaa. Ostettuja lipputuotteita ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin.

Lastenhoitohuone

Lastenhoitohuone löytyy vaatesäilytyksen yhteydestä. Samassa tilassa on myös varattu rauhallista tilaa imettämiseen. Lastenruokien lämmittäminen onnistuu sisääntulon luona sijaitsevalla asiakasmikrolla tai Eat & Sweet Zonella.

Eksyneet lapset

Ota yhteyttä henkilökuntaan, joka on koulutettu tilanteiden varalta. Kuulutukset tehdään lipunmyynnistä sisääntulon luota.

Ongelmatilanteet

Ongelmatilanteissa ota yhteyttä henkilökuntaamme. Koulutamme henkilökuntaamme ensiaputilanteiden varalta.

Löytötavarat

Kadonneita tavaroita voi tiedustella Zones by Särkänniemen asiakaspalvelusta, puh. 020 7310 500. Löytyneet tavarat voi noutaa Zones by Särkänniemestä tai ne voidaan toimittaa postiennakolla (asiakas maksaa postikulut, hinta alkaen 6 €/lähetys löytötavaran koosta riippuen). Yli 20 euron arvoiset tavarat toimitetaan Tampereen poliisilaitoksen löytötavaratoimistoon.

Alkoholijuomat

Alkoholijuomien tuominen alueelle on kielletty.

Ympäristö

Huomioithan vierailusi aikana, että roskat menevät niille tarkoitettuihin astioihin. Näin Särkänniemi Zones sisähuvipuisto säilyy siistinä ja kaikki viihtyvät alueella. Pyrimme kierrättämään kaiken syntyvän jätteen, joten roskien lajittelu kannattaa myös huomioida.

 info@zonesbysarkanniemi.fi        0207 310 500

Palaute       Rekisteriseloste       Turvallisuus       Toimitus- ja sopimusehdot

© FunZones Oy